Nyári élmények gyerekekkel? Akkor irány Pogány!

Nincs ötleted, merre induljatok gyerekekkel? Inkább belföldön töltenétek a nyári szabadságot? Olyan helyet kerestek, ahol a szülők és a gyerekek is jól érzik magukat?

Ha elkerülnétek a túlzsúfolt vízparti nyaralóhelyeket, ahol lépni is alig lehet a sok embertől, akkor érdemes Pogányba látogatni, mert itt egy különleges, óriási élményparkban szórakozhat az egész család. A Zsályaliget Hotel és Élménypark kissé félreeső, de annál csendesebb környezetben várja a pihenni vágyókat, főleg a gyermekes családokat. A pihenés mellett pedig sok-sok élménnyel is gazdagodhattok, a kényelmes szálláshelyet pedig egy 4 csillagos hotel biztosítja.

Az élménypark Pécs közelében található, ahol további érdekes látnivalók és programok várnak titeket. A város gazdag kulturális örökségekben, szórakozási lehetőségeket is kínál, és kellemes a város atmoszférája is. Sokféle érv szól tehát a mellett, hogy erre a környékre látogassatok, hiszen itt a gyerekek is jók szórakozhatnak miközben a szülők is feltöltődhetnek.