SAP adatbázis és adatkezelés

Mire jó az SAP adatbázis és adatkezelés

Az adattároló és adatkezelési megoldásokon alapuló SAP Business Technology Platform segítségével teljes körűen irányítható az adatkörnyezet, egyetlen gateway-en keresztül teljes körű rálátással az összes adatra.

Az SAP egy mindenre kiterjedő adatkezelési megoldást kínál, amely fejlett tranzakciós és analitikai feldolgozást biztosít a legszélesebb körű analitikai megoldások segítségével – biztonságosan – hibrid és többfelhős környezetekben. Az SAP adatkezelési megoldásai biztosítják azokat az eszközöket, amelyek az adott vállalatánál a leginkább kontextusfüggő adatok azonosításához, gyűjtéséhez, elemzéséhez és elérhetővé tételéhez szükségesek. Bővíteni lehet a cégek adatkezelési termékeit olyan változatos megoldásokkal, amelyek segítik az ügyfeleket abban, hogy átalakítsák és fejlesszék üzletüket.

Az adattároló és adatkezelési megoldások segítségével kezelhető a különféle helyszíneken tárolt egyre növekvő mennyiségű adat, az egész szervezet számára ellenőrzött hozzáférést biztosítva, hogy az igazság egyetlen verzióját alapul véve lehessen elemzéseket készíteni és cselekedni.