Jobtain, a 20 éve működő munkaerő-kölcsönző vállalkozás

A Jobtain egy teljes mértékben magyar tulajdonú munkaerő-közvetítő vállalkozás, amely 20 éve végzi sikeresen tevékenységét Magyarországon, Kárpátalján és Erdélyben. A Jobtain törvényesen bejelentett munkahelyet biztosít alapfokú, középfokú és szakmai végzettséggel rendelkező munkavállalók számára, akár tapasztalat nélkül is. 

A cég partnerei többnyire világcégek: stabil, tőkeerős vállalkozások, így nem kell félni attól, hogy a munkahelyed egyszer csak megszűnik, illetve attól sem kell tartani, hogy nem fizetnek ki. Azt is tudják, milyen sokat tesznek hozzá a munkavállalók a cég sikeréhez, így bónuszokkal, előrelépési lehetőséggel, szakmai képzési lehetőségekkel igyekeznek megbecsülni a munkát.

Ha stabil hátterű világcégnél érdekel munkalehetőség, amelyet alapfokú, középfokú vagy szakmai végzettséggel lehet végezni, a Jobtain közreműködésével megtalálhatod. A cég főtevékenysége a munkaerő-kölcsönzés, amelyet 12 irodában végez Magyarországon, Kárpátalján és Erdélyben. Közvetítő tevékenysége révén több ezer munkavállaló talált már állást, a munkaerőhiánnyal küzdő cégek pedig munkaerőt. Jelenleg is több ezer munkatárs dolgozik a cégeknél a jobtain szárnya alatt.