Felkészült a télre? Még van idő lecserélni régi nyílászáróit!

A kiváló hőszigetelés idén fontosabb lesz, mint az előző években bármikor. Hiszen a rezsi számlák emelkedésével minden egyes watt hőveszteség fájni fog, így érdemes előre felkészülni a hidegebb napokra már most, ameddig nem köszönt be a hűvösebb idő.

A Te Ablakod csapata segítségünkre lesz az energiatakarékosságban. Szakértó kollégák segítenek kiválasztani a legjobb megoldást, amivel akár több tízezer forintot tudunk megtakarítani már idén is. Főleg régebbi építésű lakásoknál, családi házaknál lehet aktuális a nyílászárócsere, ahol az építkezés idején még nem számított annyira az energiatakarékosság, mint manapság. Ilyenkor éri meg leginkább a korszerűsítés, hiszen a sokkal jobb hőszigetelő ablakok vagy műanyag bejárati ajtó érezhetően csökkenti az energiafelhasználást a régi típusokhoz képest.

A kiváló hőszigetelő képesség mellett a biztonság is elsődleges szempont, hiszen a modern, jól szigetelő ajtók például több ponton zárnak, így nemcsak takarékosak, hanem egy esetleges betörés ellen is jól védenek.