A cégek támogatása a hazai gazdasági, műszaki és innovációs közélet szereplőjeként

A Learning Innovation kommunikációs és marketing tanácsadási tevékenységük keretén belül cégek és szervezetek PR, illetve marketing és kommunikációs stratégiájának kialakításában és végrehajtásában is részt vesz.

Nagy tapasztalattal rendelkezünk továbbá disszeminációs és marketing tevékenységek ellátásában.Az IFKA VALI oldaláról megtudhatjuk, hogy a cég miért rendelkezik az IFKA szervezet minősítésével. Az IFKA a hazai gazdasági, műszaki és innovációs közélet szereplőjeként az elmúlt huszonkét év alatt ismertté és elismertté vált a logisztika, a minőségügy és a környezetvédelem terén. Közhasznú feladataihoz jelentős források bevonására képes, projektjeivel sikeresen méretteti meg magát hazai és európai uniós, erősen versenyző szakmai környezetben. Kiterjedt szakértői bázisára és szervezeti kompetenciáira alapozva részt vesz hazai, átfogó stratégiák fejlesztésében.

Új feladataik egyike a foglalkoztatás bővítése. Közhasznú tevékenységeikkel a gazdaság fejlődését ösztönözik, a kutatás-fejlesztés, szakképzés, logisztika, környezetvédelem és foglalkoztatás terén.