Üzlet a felhőben

A távmunka elterjedésével mind nagyobb igény mutatkozik a felhős megoldások iránt, hiszen egyre több vállalkozás számára válik kiemelten fontossá az adatok biztonságos tárolása. Ahogyan az is, hogy ezek az adatok bárhonnan, bármikor hozzáférhetőek legyenek.

A Kvazar.cloud felhős szolgáltató a felhő technológiában rejlő lehetőségek révén támogatja viszonteladó, szoftverfejlesztő- és üzemeltető partnereit a fenntartható és profitábilis üzleti modell létrehozásában.

A Kvazar abban különbözik a hagyományos disztribútoroktól, hogy nem csak egyszerűen licenceket értékesít, hanem összetett, értékteremtő szolgáltatást kínál. Tekintve, hogy ők is egy ’hagyományos’ KKV vállalkozás, pontosan tudják, milyen kihívásokkal, korlátokkal, illetve milyen lehetőségekkel szembesülnek a hazai kis- és közepes vállalkozások, akik partneri körüket alkotják.

Fontos versenyelőnyük még, hogy a Kvazar munkatársai felkészültek a felhős megoldások terén is, ami azért nagyon fontos, mert a felhős megoldások eltérő típusú szakértelmet igényelnek, mint a hagyományos IT termékek.