Tudnivalók a Microsoft Azure megoldásokról

A Microsoft Azure teljes körű infrastruktúra- és platformszolgáltatás, a felhőszolgáltatások állandóan bővülő gyűjteménye, amellyel szabadon létrehozhatunk és kezelhetünk alkalmazásokat, valamint infrastrukturális elemeket helyezhetünk üzembe. 

Használhatjuk a már megszokott saját eszközeinket és keretrendszereinket a globális hálózat használatával, magas fokú rendelkezésre állás mellett és kiemelkedő biztonságban, mindezt fogyasztás alapon jól skálázható megoldásokkal. Az Azure és a földi rendszerek összekapcsolásával teljesen hibrid környezet alakítható ki. A díjszabása pedig rugalmasan alakítható az ügyfél technológiai igényének és költségvetésének megfelelően.

Az infrastruktúra mint szolgáltatás (IaaS), a platform mint szolgáltatás (PaaS) és a szoftver mint szolgáltatás (SaaS) igény szerinti ötvözete lehetőséget ad arra, hogy technológiai erőforrások és szolgáltatások keverékét hozzuk létre és kezeljük. A partnerek számára azért előnyös, mert nagy üzleti potenciált rejt magában, skálázható, valamint a Kvazar.cloud konzultációs lehetőséget is biztosít.