Tetőablakok minden otthonba

A Te Ablakod’ nyílászáró üzletben sokféle tetőtéri ablak típust is megtalálhatunk, így érdemes náluk szétnézni, mielőtt belevágnánk egy átfogó korszerűsítésbe. Azért is érdemes hozzájuk benézni és tanácsot kérni, mert az üzletben segítőkész és szakértő munkatársak fogadnak, akik szakszerű segítséget adnak, hogy kiválasszuk az otthonunkba illő ablakokat.

Tetőtéri ablakok közül nagyon kedveltek a VELUX gyártó termékei. A gyártó régi és megbízható szereplője a nyílászáró piacnak, ezért nem is csoda, hogy a VELUX 75 éve a legelterjedtebb tetőtéri ablak márka Európa-szerte. A VELUX termékválasztéka ráadásul folyamatosan illeszkedik az építkezők változó igényeihez, így a kínálatban biztosan megtaláljuk a számunkra megfelelőt. 

Választhatunk alsó és felső kilincses változatot is, és mindkét típust rendelhetjük műanyag és fa kivitelben is. Az alsó kilincses műanyag tetőtéri ablak szépen beleillik a modern otthonok stílusába, ahol jól mutat a korszerű műanyag profil. Az alsó kilincses típust akkor ajánljuk, ha az ablak viszonylag magasan van beépítve, így csak a keret alsó része érhető el kényelmesen.