Mikor érdemes pszichológushoz fordulnunk?

 Időről időre előfordulhat, hogy úgy érezzük, nem tudunk egyedül megbirkózni valamilyen konfliktussal, problémával, nehézséggel az életünkben. Ezzel nincs is semmi baj, hiszen előfordulhatnak olyan élethelyzetek, amelyeket nem tudunk egyedül megoldani. 

Ilyenkor jöhet jól egy pszichológus segítsége, akivel könnyebb lesz megoldani egy-egy olyan kihívást, amellyel az életünkben nem tudunk megbirkózni. Akár kapcsolati tanácsadás, akár a munkahelyi kiégés kezelése, vagy akár az amatőr és élsportolók tipikusan felmerülő kihívásainak kezelésében segítségünkre lehet Bajnai Nóra (Budapest II. kerületi) pszichológus, aki segít a munkahelyi, párkapcsolati konfliktusok elrendezésében, az élsporttal járó pszichés terhelés leküzdésében, vagy netán a túl sok stressz és munkateher miatt kialakuló munkahelyi kiégés kezelésében. 

Természetesen ő csak a megoldásban segít, helyettünk nem oldja meg a problémát, ez majd a mi feladatunk lesz. Mindenesetre jó tudni, hogy nem vagyunk egyedül problémáink megoldásában.