Lehetőségek, amiket a Google kínál számodra

Aki valaha is keresett állást, tudja, milyen nehéz egyszerre mindent fejben tartani. Holott a mindenki zsebében ott lapuló telefonok korában ennek már nem szabadna gondot okoznia. Ha kihasználod a digitális lehetőségeidet, többé nem fogsz lekésni semmiről.

A Google szolgáltatásainak zöme minden Gmail fiókkal rendelkező számára ingyenesen elérhető. Ha neked is van fiókod, érdemes kamatoztatni az alkalmazásokat, amelyekről talán nem is tudsz. Az elektronikus levelezésen kívül számtalan dologra használhatod a Gmail fiókodat. A Drive tárhely 15GB helyet biztosít a fájljaidnak. Felpakolhatsz a felhőbe zenéket, fényképeket vagy akár a saját magad által létrehozott táblázatos vagy szöveges dokumentumokat is. E két utóbbi szerkesztő program szintén díjmentesen elérhető a Drive-ból. 

Ami pedig az elején említett feledékenységet illeti, a megoldást a Google naptár hozhatja el számodra. Csupán írd be az internetes naptáradba az összes fontos dátumot és programodat, az előre beállítható emlékeztető pedig jelezni fog, amint közeleg az esemény!