Hogyan segítik a cégek a messziről bejáró dolgozókat?

Álláskeresés során a legtöbbször rögtön kiesnek azok a lehetőségek, amelyek nem esnek közel a lakhelyünkhöz. Ám a nagyobb távolság vagy a nehezebb megközelíthetőség nem feltétlenül jelent leküzdhetetlen akadályt. A munkaadók jellemzően gondolnak erre a problémára és különböző kiegészítő szolgáltatásokkal igyekeznek megkönnyíteni a dolgozók életét. Számos hirdetésben szerepel például a céges buszjárat lehetősége. A külön buszok általában ingyenesen szállítják „háztól-házig” a munkásokat, akik így kényelmes és kiszámítható módon jutnak el a munkahelyre.

Ha a dolgozó még messzebbről járna és nem kivitelezhető a mindennapos utazás, akkor szóba jöhet a szállásoltatás is. Ebben az esetben a szállás minősége alapvető fontosságú. A mai elvárásoknak csakis egy tiszta, kis létszámú, személyes teret nyújtó apartman jellegű hely felel meg.

A Jobtain jelenleg a magyarországi munkaerő kölcsönző cégek egyik legkiemelkedőbb szereplője. Ha érdekel egy jó munkalehetőség szállással, kínálatukban számos ilyet találsz.