Egy különleges HR szolgáltató cég

Létezik egy 100%-ban magyar tulajdonban lévő humán erőforrás tanácsadó, akik már 20 éve állnak a magyar vállalatok rendelkezésére elsősorban munkaerő-kölcsönzés terén. Korábban már a Top 50 legsikeresebb magyar vállalkozás közé is választották a Jobtain Kft.-t, mivel pénzügyileg stabil, már több mint 100 főt foglalkoztató nagyvállalat lett belőle. Munkaerő-közvetítéssel, a dolgozók szállásoltatásával és teljes körű ügyintézéssel segítik a dolgozni vágyókat munkát találni.

Külön meg kell említeni saját képzési rendszerüket, amivel a közvetített munkaerőt a keresett pozíciókhoz szükséges kompetenciaszintekhez sorolják, és a kívánt mértékben felkészítik őket. 

Megfelelnek a külföldi munkaerő hazánkba történő közvetítésének feltételeinek, így specialitásuk, hogy Fülöp-szigetekről is közvetítenek munkavállalókat. Angolul jól beszélő, kultúrában és mentalitásban a magyarokhoz nagyon hasonló hátterű dolgozókat kaphat így az érdeklődő vállalat, aki hiánnyal küzd. Az adminisztratív ügyeket, sőt a szállásoktatást és utaztatás megszervezését is elvégzi a humán erőforrás tanácsadó cég, így ez nem jelent külön terhet.